Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 4ο

ΘΕΜΑ 1ο: Προπονήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου
Καλούνται τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Συλλόγου, αλλά και όποιος άλλος συνάδελφος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην ομάδα, στην πρώτη προπονητική συνάντηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το 12ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε., την Παρασκευή 16/1/2009 και ώρα 3.οο΄μ.μ. στο γήπεδο στο Κατσικάρι Πύργου. Σημείο συνάντησης: Καλτσέτο Χρυσανθακόπουλου, στην αρχή της οδού Καταραχίου.

ΘΕΜΑ 2ο: Διοργάνωση χειμερινής εκδρομής
Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε τη διοργάνωση τριήμερης (2 διανυκτερεύσεις) χειμερινής εκδρομής με προορισμό το Καρπενήσι για το τριήμερο 30/1 (ημέρα αργίας, σχολικής εορτής, με αναχώρηση το μεσημέρι), 3/1 και 1/2/2009.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύουμε πως θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε με ακρίβεια τόσο για το κόστος της εκδρομής όσο και για το πλήρες πρόγραμμα.
Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν όσο το δυνατό συντομότερα τη συμμετοχή τους στον Πρόεδρο του Συλλόγου, γιατί ο χρόνος που απομένει είναι περιορισμένος.

ΘΕΜΑ 3ο: Ημερίδα για το ασφαλιστικό
Ο Σύλλογός μας διοργανώνει ημερίδα για ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ την Τετάρτη 28/1/2009 και ώρα 7.00΄μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας, με εισηγητές τους: Γιώργο Ρωμανιά, επιστημονικό σύμβουλο του ΙΝΕ ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ και Γιάννη Μπαλάγκα, μέλος του Δ.Σ. του ΙΠΕΜ ΔΟΕ.
Θα προλογίσει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΟΕ, Δημήτρης Μπράτης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ                                               Πύργος 05/09/2018...