Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 3ο

ΘΕΜΑ 1ο: Απεργιακή κινητοποίηση για τα ασφαλιστικά ταμεία
Σας στέλνουμε συνημμένα την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και την ανακοίνωση-κάλεσμα της Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. σχετικά με τη 2ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008 για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Πρόνοιας και την 24ωρη απεργία την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008.
Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην 24ωρη απεργία την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008, που διοργανώνουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην οποία συμμετέχει η ΔΟΕ, με κύριο αίτημα την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων των ασφαλιστικών μας Ταμείων.

ΘΕΜΑ 2ο: Έρευνα ΙΠΕΜ/ΔΟΕ για τα νέα βιβλία.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε επιστολή του προς τους Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. αναφέρει: «Το Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών – Μελετών (Ι.Π.Ε.Μ.) της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, στα πλαίσια των ερευνητικών του πρωτοβουλιών, έχει σχεδιάσει την υλοποίηση έρευνας με στόχο την αποτύπωση των απόψεων των εκπαιδευτικών, βάσει της εμπειρίας τους αναφορικά με τα διδακτικά βιβλία που χρησιμοποιούνται για τα περισσότερα μαθήματα στο Δημοτικό Σχολείο. Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια ανώνυμου ερωτηματολογίου, το οποίο θα έχει αυστηρά επιστημονικό χαρακτήρα.
Στα πλαίσια υλοποίησης αυτού του ερευνητικού σχεδίου χρειαζόμαστε τη δική σας πολύτιμη βοήθεια και συμμετοχή».
Σας στέλνουμε συνημμένα το ερωτηματολόγιο της έρευνας (μέγεθος αρχείου 1,91ΜΒ) και παρακαλούμε για τη συμπλήρωσή του. Για πληροφορίες σχετικά με το ερωτηματολόγιο και τη συγκεκριμένη έρευνα μπορείτε να απευθύνεστε στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου, Αλέξη Σοφιανόπουλο.

ΘΕΜΑ 3ο: Προσφορά Αγάπης
Σας κοινοποιούμε αίτημα βοήθειας προς δοκιμαζόμενο μαθητή, απευθυνόμενοι στα ανθρωπιστικά αισθήματά σας, τα αισθήματα των εκπαιδευτικών της Π.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ                                               Πύργος 05/09/2018...