Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2008

5o Ενημερωτικό δελτίο

Πύργος, 27/2/2008

Αρ. Πρωτ.:20

Προς : Τα μέλη του ΣυλλόγουΘέμα 1ο : Απόφαση Δ.Σ για τη θέση του Συλλόγου στην ολομέλεια των προέδρων

Συνάδελφοι, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στις 18/2/2008 δεν είχε απαρτία. Συζητήθηκαν όμως σε αυτή όλα τα θέματα του κλάδου και κατατέθηκαν προτάσεις τις οποίες το Δ.Σ. έλαβε υπ όψιν του στη λήψη της απόφασης για τη θέση του Συλλόγου μας στην ολομέλεια των προέδρων. Το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα να εξουσιοδοτήσει τον Πρόεδρο να μεταφέρει ως θέση του Συλλόγου μας τα εξής:

1.Σε περίπτωση που αποφασιστεί απεργία με αιχμή το Ασφαλιστικό να συνταχτούμε σε κοινό αγώνα με όλες τις άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις .

2.Σε περίπτωση που αποφασιστεί κλαδική απεργία προτείνουμε ως μορφή αγώνα τις δίωρες επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας για όσο χρόνο χρειαστεί.

Θέμα 2ο : Μασκέ χορός

Σας ενημερώνουμε πως και φέτος θα πραγματοποιηθεί χορός Μασκέ στο bar Liberty του Πύργου την Τετάρτη 5/3/2008 και ώρα 23:00.Τιμή ποτού 6 Ευρώ.

Θέμα 3ο : Αποστολή προσωπικών e-mails ή fax

Eπειδή μας γίνονται παράπονα από συναδέλφους πως δεν λαμβάνουν τα e-mails και τα ενημερωτικά του Συλλόγου παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να μας αποστείλουν και τα προσωπικά τους e-mails ή τα fax τα οποία θα προσθέσουμε στις λίστες αποδεκτών μας.

Παρακαλούμε το έγγραφο αυτό να αναπαραχθεί και να δοθεί σε όλους τους συναδέλφους.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Κ. Κούλης Α. Κατσίμπελης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ                                               Πύργος 05/09/2018...