Δευτέρα, 14 Μαΐου 2007

Γενική Συνέλευση και Ψηφοφορία για ανάδειξη Αντιπροσώπων

Συνάδελφοι,
η τακτική Γενική Συνέλευση για ανάδειξη αντιπροσώπων, για την 76η Γ.Σ. της ΔΟΕ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24-5-2007 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου από ώρα 08.30.
Έχουμε ήδη εξασφαλίσει άδεια και σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στις εργασίες της συνέλευσης. Θεωρούμε αυτονόητη τη συμμετοχή όλων για να μην είμαστε πλέον θεατές αλλά συνδιαμορφωτές όσων μας αφορούν.
Κατά την έναρξη των εργασιών θα υπάρξει κατάσταση όπου θα υπογράφουν οι συνάδελφοι, εξυπακούεται ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία κατά την έναρξη ή οποιαδήποτε στιγμή της διαδικασίας θα διακοπεί η Γ.Σ. και οι απόντες είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται στη θέση που εργάζονται.
Όσοι(ες) συνάδελφοι (-ισσες) δεν πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να εργαστούν κανονικά.
Τα θέματα της Γ. Σ. είναι:
Εκλογή Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.
Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Ενημέρωση από μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν σε συνέδρια της ΔΟΕ.
Κριτική επί των πεπραγμένων της Δ.Ο.Ε.
Τοποθετήσεις – προτάσεις μελών για την 76η Γ.Σ. της ΔΟΕ.
Παρουσίαση ψηφοδελτίων.
Ψηφοφορία για ανάδειξη αντιπροσώπων.
Η θητεία των αντιπροσώπων είναι διετής.
Η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνει στο γραφείο του συλλόγου μέχρι την Παρασκευή 18-5-2007 και ώρα 19.30.
Καλούμε τις παρατάξεις για την διευκόλυνση της διαδικασίας να προτείνουν συγχρόνως και εκπροσώπους τους για το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και για την Εφορευτική Επιτροπή καθώς και πρακτικογράφους, έτσι ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στις εργασίες τις Γενικής Συνέλευσης.
Η Ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 13.00 έως τις 17.30
Στις εκλογές αυτές δικαίωμα ψήφου έχουν ΜΟΝΟ οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές συνάδελφοι που είναι ταμιακά τακτοποιημένοι, οι αποσπασμένοι από άλλα γραφεία να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους μέχρι τις 11.00 το πρωί της συνέλευσης στην ταμία του συλλόγου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ                                               Πύργος 05/09/2018...