Παρασκευή, 27 Απριλίου 2007

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ - ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών περιφερειών Πύργου αποδίδει φόρο τιμής στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος που θυσίασαν και τη ζωή τους ακόμα στο βωμό της υπεράσπισης των εργατικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και συνέβαλαν τα μέγιστα, ώστε σήμερα από πολύ καλύτερη θέση, οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα τους να δίνουν τον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίας, για διεύρυνση των δημοκρατικών δικαιωμάτων, για δικαιότερη κατανομή του παραγόμενου πλούτου, για κοινωνική δικαιοσύνη, για ειρήνη και δημοκρατία.
Η Πρωτομαγιά είναι συνδεδεμένη με τις πιο λαμπρές στιγμές στην αγωνιστική και ταξική πορεία του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου συνδικαλιστικού κινήματος. Αυτή η ιστορική παρακαταθήκη επιβάλλει σ’ όλους τους εργαζόμενους την ενεργοποίηση, τη συστράτευση και την αγωνιστική ετοιμότητα για νέες διεκδικήσεις και νέες κατακτήσεις.
Εργαζόμενοι- εργαζόμενες
Δώστε τα χέρια, ενώστε τις φωνές σας, συσπειρωθείτε, δυναμώστε τον αγώνα για μια δικαιότερη κοινωνία, για ένα κόσμο ειρηνικό, ανάπτυξης και ευημερίας των λαών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ                                               Πύργος 05/09/2018...