Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2007

2ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Θέμα 1ο: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δ/Ν Πύργου καλεί τα μέλη του να παρευρεθούν την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007 στις 19.30 στο ξενοδοχείο «ΑΝΤΩΝΙΟΣ», στην Αρχαία Ολυμπία για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.
Το φλουρί θα αντιστοιχεί σε δώρο έκπληξη. Η είσοδος είναι ελεύθερη, τα έξοδα είναι προσφορά του Συλλόγου Δ/Ν Πύργου.

Θέμα 2ο: Αποκριάτικος Χορός του Συλλόγου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε να διοργανώσει Αποκριάτικο Χορό στο Εστιατόριο «ΑΙΓΛΗ» 4ο χμ Ε.Ο. Πύργου-Πατρών την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2007.
Τιμή πρόσκλησης 20,00€
Θα υπάρχει μουσική χορευτική για όλες τις προτιμήσεις από D.J.
Παρακαλούμε τους συναδέλφους για καλύτερη διοργάνωση της συνεστίασης να δηλώσουν συμμετοχή, όπως επιθυμούν ανά σχολείο ή ανάλογα με τις παρέες τους στα μέλη του Δ.Σ. έτσι ώστε να περάσουμε όλοι μια αξέχαστη βραδιά.

Θέμα 3ο: «21ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο»

Σας ενημερώνουμε ότι το 21ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Δ.Ο.Ε.-ΠΟΕΔ θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο της Κύπρου, την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Απρίλη 2007.
Το θέμα του συνεδρίου, θα είναι:
«ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΑ –ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Ο παρεμβατικός ρόλος των εκπαιδευτικών και του σχολείου στις σύγχρονες κοινωνίες».
Στο συνέδριο μπορεί να πάρει μέρος ένας αντιπρόσωπος, μέλος του συλλόγου μας. Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου, αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται στο Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου μας Γιώργο Πικέα προς το Σύλλογο Δ/Ν Πύργου το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2007 και ώρα 19.00 μαζί με περίληψη της εισήγησής του.
Καμιά άλλη συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μόνιμοι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων) μέλη του Συλλόγου μας, που κατέχουν οργανική θέση και συγχρόνως εργάζονται σε σχολεία της Α/βάθμιας Εκπ/σης της περιφέρειας Πύργου (4ο Γραφείο - Δ/νση) και δεν συμμετείχαν άλλη φορά σε Πανελλήνιο Συνέδριο της Δ.Ο.Ε.-ΠΟΕΔ.
Ο σύλλογος καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής μόνο των συνέδρων.
Θα επιλεγεί με κλήρωση ένας συνάδελφος τακτικός αντιπρόσωπος του συλλόγου και ένας αναπληρωματικός. Ο τακτικός αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει μέχρι την Πέμπτη 29 Μάρτη 2007 εισήγηση που θα καταθέσει στο συνέδριο με το παραπάνω θέμα. Σε περίπτωση που δεν έχει εισήγηση απορρίπτεται, το ίδιο και ο αναπληρωματικός αν και αυτός δεν παρουσιάσει εισήγηση μέχρι την Δευτέρα 2 Απρίλη 2007.
Σημειώνεται ότι η κράτηση είναι υποχρεωτική για 4 διανυκτερεύσεις (10,11,12 και 13 Απριλίου).
Η αναχώρηση θα γίνει την Τρίτη 10 Απριλίου και η επιστροφή το Σάββατο 14 Απριλίου 2007.

Θέμα 4ο: Μασκέ Χορός

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει Αποκριάτικο Χορό Μασκέ στο club “Liberty” (πρώην Καθ’ Οδόν)στην οδό 28ης Οκτωβρίου στον Πύργο, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2007, (Αγίου Βαλεντίνου). Σας καλούμε όλους για μια αποκριάτικη βραδιά γεμάτη κέφι, μουσική και διασκέδαση.

Θέμα 5ο: Εκδρομή στην Αράχωβα

Ο Σύλλογος Δ/Ν Πύργου διοργανώνει 2ημερη εκδρομή, με μια διανυκτέρευση, με προορισμό Αράχοβα – Δελφοί – χιονοδρομικό Παρνασσού (καιρού επιτρέποντος) στις 10 και 11 Μαρτίου 2007. Με το τουριστικό γραφείο PROMOTION TRAVEL. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 70€ και περιλαμβάνει: μετακίνηση με λεωφορείο, τα διόδια της νέας γέφυρας, μια διανυκτέρευση στους Δελφούς στο ξενοδοχείο VOUSAS Α΄ κατηγορίας σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό μπουφέ, όλες οι μετακινήσεις περιηγήσεις , ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ, συνοδός αρχηγός γραφείου, καφέ-σνακ- αναψυκτικά εντός του λεωφορείου.
Είναι απαραίτητο να γίνει σύντομα η κράτηση με πληρωμή προκαταβολής στο ξενοδοχείο, για το λόγο αυτό πρέπει να δηλωθούν οι συμμετοχές μέχρι Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2007.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τη δήλωση συμμετοχής, η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται από τον κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο μόνο στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Δημήτρη Μικέλη (2621034454 Σχολείο), με την προκαταβολή του ποσού των 30€.

Θέμα 6ο : Κάρτα ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Όποιος(-α) συνάδελφος επιθυμεί έκδοση ή ανανέωση κάρτας ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, θα πρέπει να υποβάλλει αίτηση και δικαιολογητικά (2 φωτογραφίες ταυτότητας, βεβαίωση ότι είναι εκπαιδευτικός από τον Δ/ντή του σχολείου του ή από το Γραφείο που ανήκει) αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά στη Ζ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Ολυμπίας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας

Μικέλης Δημήτρης
Γιώργος Πικέας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ   ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΥΡΓΟΥ                                               Πύργος 05/09/2018...